Hellurei ja hellät tunteet! Tässäpä sitten uusi blogini. Kun entisestä alkoi tulla liian sekalaista liirumia. Päätin sitten hajauttaa. Tällaisen innon pitäisi kait tarkoittaa sitä, että istun päivät pitkät koneella. Tosiasiassa aika siihen vähenee sitä mukaa mitä pidemmälle syksyyn pujahdetaan. Mutta hetken aikaa, hetken aikaa. Ja sitten talvella taas. Vai?

Mutta tässä alkupalana lämpöhuivi talven varalle. Ohje löytyy SK:sta numerosta 11-12/2006. Lankana tosin käytin seiskaveikkaa, kun sitä luonnonvalkoisena löytyi kolme jämäkerää.

891830.jpg

Tyytyväinen olen tulokseen. Ja ehdin jo saada kolme tilausta samanmoisesta huivista. Siskolta, äidiltä ja ystävältä. Mielelläni näitä teen, kun ohje on helppo, mukava ja joutuisa! Siskon kappaleeseen ostinkin langat tänään. Tosin vaihdoin sorttia: mustaa Mamboa. Ilmeestä päätelle kelpasi paremmin kuin hyvin!

Sukkasato odottelee vielä panostani. Yhdet olen saanut valmiiksi. Vauvamallia. Mutta kun niitäkään en ole ehtinyt kuvailemaan paremmaksi. Ja toiset ovat puikoilla. Pitäisi purkaa kantalappu, niin en innostu.

Mikä siinä on, että eteenpäin kyllä menee, mutta purkamaan en jaksa ruveta. Ei siis sopisi tehdä virheitä. Yhtikäs yhtään.

Tuskailee Lara.